KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Fotowydarzenia

 

 

Świąteczna zbiórka dla Schroniska

Kropelki, Smerfy, Żabki, Słodziaki i Jabłuszka obdarowały zwierzęta ze skierniewickiego Schroniska, na święta prezentami. Dziękujemy za dobre serca :-) Wesołych Świąt !

Świąteczne życzenia :-)

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, nasze przedszkolaki wykonały kartki z życzeniami : Radości, Miłości i Zdrowia, oraz szczęśliwego Nowego Roku 2021 - dla instytucji, z którymi współpracujemy w roku szkolnym. WESOŁYCH ŚWIĄT

"Przedstawienie jasełkowe c.d."

Przygotowania do tego wydarzenia trwały już od kilku tygodni. Dzieci uczyły się tekstów, słów kolęd i piosenek, a także gry na instrumentach. Rodzice wspomogli dzieci w przygotowaniu strojów

"Przedstawienie jasełkowe"

Moc wzruszeń podczas świątecznego przedstawienia.Tym razem na scenie skierniewickiej Trzynastki, w jasełkowym przedstawieniu, wystąpiły(18.12)sześciolatki Kropelki. Przedstawienie zostało nagrane i wraz ze świątecznymi życzeniami dla bliskich przedszkolaków zostanie udostępnione dla kropelkowych rodziców

Biblioteka - Dzień Pluszowego Misia

W ramach współpracy z Biblioteką dla Dzieci, nasze przedszkolaki otrzymały nagrany przez Panie film opowiadający historię Pluszowego Misia. Serdecznie dziękujemy Paniom za miłą niespodziankę dla naszych dzieci, które z zainteresowaniem obejrzały prezentację :-)

Dzień Pluszowego Misia w Przedszkolu Nr 4

Nasi przyjaciele z Przedszkola Nr 4 w Skierniewicach, również bawili się wspaniale przy tańcach i zabawach przygotowanych przez naszych przedszkolaków. Oto krótka fotorelacja z wykonanych zadań :-)

Dzień Pluszowego Misia w naszym przedszkolu.

25 listopada obchodziliśmy Dzień Pluszowego Misia :-) Kontynuując naszą współpracę z Przedszkolem Nr 4 w Skierniewicach, skorzystaliśmy z propozycji zabaw i zadań przygotowanych przez naszych przyjaciół. Dziękujemy za fantastyczną zabawę :-)

PASOWANIE JABŁUSZEK

13 listopada odbyło się pasowanie na przedszkolaka najmłodszej grupy naszego przedszkola ,,Jabłuszek". Były wiersze, piosenki i taniec w parach. Pasowania ołówkiem dokonała Pani dyrektor przedszkola - Marta Dańczak. Uroczystość zakończyła się tortem, na którym pojawił się Jabłcuś.

https://photos.app.goo.gl/c9Yauq2EHzZx2LGeA...

Biblioteka - Dzień Przedszkolaka.

Z okazji Dnia Przedszkolaka, w ramach współpracy z Biblioteką dla Dzieci, nasze przedszkolaki otrzymały nagrany teatrzyk kamishibai na podstawie bajki ,,ŻYRAFY NIE UMIEJĄ TAŃCZYĆ,, Andreae Giles. Serdecznie dziękujemy Paniom za miłą niespodziankę dla naszych dzieci, które z zainteresowaniem obejrzały teatrzyk :-)