KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

DYREKTOR
mgr Dańczak Marta - nauczyciel dyplomowany

ZASTĘPCA DYREKTORA
mgr inż. Raczkowska Anna - nauczyciel dyplomowany

NAUCZYCIELE
mgr Bobrowska Katarzyna- nauczyciel dyplomowany
mgr Gosik Sylwia- nauczyciel kontraktowy
mgr Janus Agnieszka- nauczyciel dyplomowany
mgr Kobus Agata- nauczyciel dyplomowany - katechetka
mgr Kołacz Magdalena- nauczyciel dyplomowany- logopeda
mgr Kołodziejska Monika- nauczyciel dyplomowany
mgr Moskwa Katarzyna- nauczyciel mianowany  
mgr Mróz Bogusława- nauczyciel dyplomowany
mgr Remiszewska Dorota- nauczyciel kontraktowy
mgr Supera Aneta- nauczyciel kontraktowy
mgr Wosik Małgorzata- nauczyciel mianowany

PERSONEL ADMINISTRACYJNY
Beta Sylwia
Banaszkiewicz Mirosława
Biernat Aneta
Kempista Andrzej
Kowalska Marzena
Łuczak Małgorzata
Mielczarek Wioletta
Nowicka Aneta
Oraczewska Agnieszka
Ostrowska Jadwiga
Siejka Urszula
Skoneczna Izabela
Stupieńko Alicja - pielęgniarka
Rutkowska Joanna
Szymański Grzegorz
Wiraszko Jolanta
Wojenka Justyna
Wojenka Małgorzata