KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Jadłospis

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekPoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
25.01.202126.01.202127.01.202128.01.202129.01.20211.02.20212.02.20213.02.20214.02.20215.02.2021
śniadanie:         
pieczywo miesz.płatkipieczywo miesz.bułkapieczywo miesz.pieczywo miesz.pieczywo miesz.płatkipieczywo miesz.pieczywo miesz.
z masłem (1,7)czekoladowez masłem (1,7)z masłem (1,7)z masłem (1,7)z masłem (1,7)z masłem (1,7)owsianez masłem (1,7)z masłem (1,7)
ser żółty (7)na mleku (7)serek twój smak (7)miódtwarożekpasztet (1,7,9,10)serek (7)na mleku (7)indyk (1,7,9,10)twarożek
rzodkiewkachałkapomidor ze szczypiorkiem (7)paprykahomobułka z masłem (1,7)sałataze szczypiorkiem (7)
kawa inka(7)z masłem (1,7)kawa inka(7)mleko (7)kawa inka(7)kakao (7)kawa inka(7)powidła śliwkowekakao (7)kawa inka(7)
   banan1/2  mandarynka   
obiad:         
zupazupazupazupazupazupazupazupazupazupa
jarzynowaziemniaczanaryżankarosółbarszcz czerwonykapuśniakpieczarkowazacierkowagrochowapomidorowa
z natką (7,9)z natką (1,9)z natką (9)z natką (1,7,9)z natką (7,9)z natką (9)z natką (1,7,9)z natką (1,9)z natką (9)z natką (7,9)
plackipulpet z indyka w sosiekotletpotrawkamakaronryżsos z szynkiudkokluski leniwefilet rybny
z jabłkiem (1,3,7)pomidorowym(1,3,7)schabowy (1,3,7)drobiowo-wołowa (1,7,9)pennez jogurtemwieprzowej (1)z pieca (1,9)z masłemz mintaja (1,3,4)
 kaszaziemniakiz warzywamiz pieczarkamii owocami leśnymi (7)kaszaziemniakii bułką tartą (1,3,7)ziemniaki
 bulgur (1)z koperkiemziemniaki(1,3,7) gryczanaz koperkiem z koperkiem
 surówkasurówkaz koperkiem  ogóreksurówka surówka
 z ogórka kisz.z kapusty białej(3,7)   kiszony  z kapusty kisz.
kompotsokkompotsokkompotsokkompotsokkompotsok
wieloowocowyjabłkowywieloowocowyjabłkowywieloowocowyjabłkowywieloowocowyjabłkowywieloowocowyjabłkowy
jogurt   pomarańcza 1/2   jogurt 
podwieczorek:         
pieczywo miesz.pieczywo miesz.sałatkapieczywo miesz.ciasto drożdzowepieczywo miesz.kanapkakisiel (1)zapiekanka (1,7)bułka
z masłem (1,7)z masłem (1,7)owocowaz masłem (1,7)z owocami (1,3)z masłem (1,7)dekoracyjna ketchup (9)z owocami (1,3,7)
kiełbasa pods. (1,7,9,10)pasta jarska pasta rybna frankfurterka (1,7,9,10)(1,7,9,10)   
paprykaze szczypiorkiem (3,7,10)ciasteczkaz tuńczyka (3,4) ketchup wafelek  
herbataherbatamaślane zoo (1,7)herbataherbataherbataherbataandrut (1)herbatasoczek
    owocowa  pomarańcza pomarańczowy
       jabłko